Tandheelkunde

Tandheelkunde

3D-printen toegepast op tandheelkundige implantaat heeft veel voordelen zoals een afnemende werkingstijd en prijs, lager percentage post-chirurgische infecties en verstrekking op maat gemaakte ideale diensten voor patiënten.

Surgical guide helpt bij het corrigeren van multidimensionale positionering gebaseerd op 3D-gegevens tijdens een implantaat operatie.

Dat maakt het plaatsen van een implantaat effectiever efficiënt.
De toepassingen van een 3D Printer in de tandheelkunde zijn surgical guide, tijdelijke kroon en orthomodel (voor tandtechnisch laboratorium).

Technische optimalisatie
voor tandheelkundige industrie

Service op afstand op basis van centrale bediening

Line Up

Tandartsen

De IM2 DLP 3D-printer is specifiek ontwikkeld voor tandheelkundige toepassingen en is een apparaat dat kan worden gebruikt voor het direct vervaardigen van een kunstgebit, tijdelijke kroon, tandheelkundige modellen en surgical guides, en is geoptimaliseerd voor tandheelkundige toepassingen met speciale tandheelkundige resins.

Tijdelijke kroon

De EM DLP 3D-printer is specifiek ontwikkeld voor tandheelkundige toepassingen en is een apparaat dat kan worden gebruikt voor het direct produceren van tijdelijke kroon en is geoptimaliseerd voor tandheelkundige toepassingen met speciale tandheelkundige resins.

Tandtechnisch laboratorium

De TM 4K, heeft een grotere bouwgrootte kan worden gebruikt als een desktop, en produceert uitvoer met behulp van een hoge resolutie 3840 x 2160 projector met een minimum van 50 pixelgrootte als de lichtbron. Door het gebruik van grotere bouwgroottes en een verscheidenheid aan materialen, wordt deze printer gebruikt om grote hoeveelheden tegelijk voor laboratorium uit te voeren.

Tandheelkundige resins

Voor het biocompatibel printen van allerlei soorten tandheelkundige toepassingen zijn veel resins beschikbaar.

dental_item7_e1.png

Package deal

RELI 3D printing

3D PRINTING

SOCIAL MEDIA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Reli 3D printing

www.reli3d.nl

RELI 3D printing

Prisma 59

3364 DJ Sliedrecht

Telefoon 0184 208 300

CONTACTGEGEVENS

0